BASILICO FISH & MORE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 132 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Basilico fish & more. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 19:40 Goede smaak (spaghetti carbonara) maar hele kleine portie. Het was niet voldoende als avond maaltijd en daardoor geen goede en teleurstellende prijs kwaliteit verhouding.
1 mrt 2024 om 18:38 Amazingly delicious pizza. We had a margherita and buffala. The delivery guy was also instructed to be careful with our pizza’s so the toppings didnt slide! Thank you!
4 feb 2024 om 12:15 Pizza was very watery
11 dec 2023 om 20:01 Sommige pasta was erg vet, andere wel heel lekker. Beetje wisselend dus.
19 okt 2023 om 20:52 Ik vond de pasta veel te weinig en veel teveel kaas en de bakjes dat er gebruikt werd is echt niet aan te zien door het bakje maakte het eten niet smaakvol of lekker eruit zien en dat voor 12 euro was me eerste keer dat ik hier bestelde niet te doen.
5 okt 2023 om 22:22 Pizza was vochtig.
2 okt 2023 om 20:41 Pizza super buona come sempre....
24 sep 2023 om 21:16 Koud en ravioli was enorm smakeloos. Meest droevige portie ravioli ook. Pizza was koud en enorm vochtig
9 sep 2023 om 22:07 Extremely wet pizzas
4 sep 2023 om 8:15 Echt n schande hoe klein de portie pasta is! Voel me gewoon opgelicht!
31 jul 2023 om 13:20 The food was awesome as always.
28 mei 2023 om 19:01 Eten was nice, bezorger kon alleen mijn adres niet vinden en kwam pas na bijna 1,5 uur..